3 måder at gøre dit hjem mere sikkert på

28 januar 2022 Steffen Petersen

advertorial

Hvis man ønsker at gøre sit hjem mere sikkert, i forhold til indbrud, er der flere muligheder for at imødegå dette. Det er typisk alle ind og -udgange som man skal sikrer, for at ens hjem også er svært at indtrænge. Her kommer 3 bud på hvordan dit hjem undgår indbrud.

 

døre

Nye døre

For at sikre at du ikke får indbrud er det en god ide at have en solid dør, en solid dør forhindrer indbrudstyven at brække døren op, let i hvert fald. Derfor kan du for eksempel købe en aluminiumsdør frem for en traditionel træ dør med vinduer, man mister lidt den naturlige belysning samt den hyggelige stemning ved at have en aluminiumsdør, men det sikrer i hvert fald at din dør ikke let bliver brækket op.

Man kan finde mange billige døre som også understøtter stor sikkerhed.

Sikkerhedsglas eller skudsikre vinduer

Sikkerhedsglas i form af hærdet glas eller laminatglas er en god mulighed for at hjemmet bliver ekstra sikkert, da det er glas som er meget stærkere end normal glas vinduer. Hvis man vil tage næste skridt så kan man få monteret skudsikre vinduer, så har indbrudstyvene ingen chance for at komme ind den vej, da de nærmest er uigennemtrængelige.

Alarmsystem

En mulighed man altid kan anvende er et alarmsystem, det er godt selvom man har en gennemtrængelig dør. Alarmsystemer fås i mange typer, man kan eksempelvis få et alarmsystem som er så højt at det kan skade hørelsen på de uvedkommende og som man stort set ikke kan holde ud at være i.

Ellers kan man få traditionelle alarmsystemer som afgiver lyd og kontakter politiet med det samme. Det kan være essentielt at have i sit hjem da man undgår at skulle tage det op med forsikringen, med alle de ting man har mistet, da de fleste bare vil efterlade gerningsstedet.  

Flere Nyheder