Alt du skal vide om baby Kranio Sakral Terapi i Ikast

12 april 2022 Cecilie Mortensen

advertorial

Har du før hørt om baby Kranio Sakral Terapi i Ikast? Men er du ikke helt sikker på, hvad det er, eller hvornår det er aktuelt? Så læs endelig med her, hvor du kan blive endnu klogere på denne type behandling. 

Ting du skal vide om baby Kranio Sakral Terapi i Ikast

Der er tale om afspændingsterapi 

Først og fremmest kan baby Kranio Sakral Terapi i Ikast siges at være afspændingsterapi. Selvom behandlingen arbejder i dybden, så foregår det stadig på en blid måde. Derfor er den også ideel for familiens yngste.

Efter behandlingen vil være løsnet op for spændinger og forskellige blokeringer, der kan være i kroppen. Det kan både være fysisk men også psykisk. 

Baby Kranio Sakral Terapi Ikast

Behandlingen kan gavne dit barn i flere situationer

Baby Kranio Sakral Terapi i Ikast kan være ideelt for dit barn, hvis du der er problemer med nakke, skuldre eller ryg, ondt i maven, hvis du barn græder meget eller skriger meget eller hvis dit barn har refluks, en favoritside. Som du nok kan fornemme, kan denne behandling altså være guld værd i flere situationer, hvor du vurderer, at dit barn ikke trives – eller har ondt. 

Behandlingen har dit barn i centrum 

Det kan virke som en selvfølgelig, men med denne behandling kan du forvente, at dit barn er i centrum. Behandleren vil derfor være ekstra opmærksom på, at dit barn har det godt undervejs. Du kan derfor også have ekstra ro i maven omkring, at booke en behandling som denne. 

Flere oplever positive effekter af Kranio Sakral Terapi 

En sidste ting du skal vide er, at der er mange småbørnsfamilier, som oplever positive effekter af denne type behandling. Du kan derfor også kun håbe på, at det er samme udfald, du og dit barn kommer til at opleve, når behandlingen er gennemført. Vær naturligvis opmærksom på, at det kan være nødvendigt med flere behandlinger. 

Flere Nyheder