Du kender faktisk godt en snapback, du er måske bare ikke klar over det!

29 april 2021 Anders Lundtang Hansen

En snapback er ikke en smart replik i skyndingen, man lige sender retur som svar på tiltale, eller hvis man lige skal melde ens mening hurtigt ud.

Det er faktisk en hovedbeklædning.

Tror du ikke på os? Så se bare her: Snapback.

Det er et link til en oversigt over de forskellige typer af snapbacks, man blandt andet kan erhverve sig, og det en god repræsentant for et udvalg af de typer af kasketter – som vi nok på almindelig dansk ville kalde dem – som man kan få.

Du kan endda købe dem via dette link, men hvis du ikke lige magter at klikke på linket, eller det ikke virker i skrivende stund, så kan vi da lige forklare, hvad der er tale om for en type kasket.

Den har faktisk været i hattemiljøet længe, hvis man ser på det i modesammenhænge, men en del mennesker, der ikke følger med i den slags, ser den nok som noget nymodens.

Snapbacken er formentlig ikke for alle

En snapback er sådan en kasket, hvor skyggen er helt flad, og hvor resten af kasketten næsten sidder som en si eller en kasserolle på hovedet af en.

Den føles og ser derfor større ud, og den kan også virke til at være lavet af tykkere materiale, men det kan komme helt an på kvaliteten af det mærke, som du køber dem fra.

Det er specielt hiphop-miljøet, der har været med til at udbrede dem, hvor de har dem på til koncerter, på promoveringsbilleder og i musikvideoer.

Oftest ser man også på disse snapbacks et klistermærke på skyggen, som til forveksling kan ligne et prismærke, men bestemt ikke er det.

Man skal nok være lidt ung for at bære sådan en, for det ville næppe klæde en forretningsmand i jakkesæt under et vigtigt møde – det må man gemme til fritiden.

Flere Nyheder