Få den rette alkoholbehandling og kom ud af dit misbrug

01 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Er du alkoholmisbruger, og ønsker du brændende at slippe af med din afhængighed? Så bør du gå i alkoholbehandling omgående.

Hvor kan jeg gå i alkoholbehandling?

Hvis du ønsker en effektiv alkoholbehandling med et varigt resultat bør du opsøge et misbrugscenter med mulighed for indlogering under hele behandlings forløbet.

Har du igennem mange år levet med et afhængigheds betinget misbrug af alkohol er det samtidig vigtigt at det pågældende misbrugscenter tilbyder hjælp til afrusning. Hvis din krop igennem længere tid har vænnet sig til store mængder alkohol på daglig basis vil du nemlig opleve svære abstinenser hvis du forsøger at kvitte flasken fra den ene dag til den anden.

Dit system kan tage stor skade af en ”kold tyrker” – og derfor bør afrusning foregå i trygge rammer under overvågede forhold, og med adgang til sundhedsfaglig hjælp. Først når alle de giftige stoffer er ude af kroppen, og den fysiske afhængighed elimineret, kan terapien påbegyndes.

Denne har til hensigt at få has på den psykiske afhængighed af alkohol og samtidig blotlægge de underliggende årsager til misbruget. Når du således giver din afhængighed opmærksomhed og sætter fokus på ondets rod vil det være lettere for dig at genopbygge en tilværelse uden alkohol når dit behandlings forløb er til ende.

Der vil selvfølgelig blive fulgt op på behandlingen genne efterfølgende møder og samtaler for at forebygge et tilbagefald. Og dine nærmeste pårørende får mulighed for at tage del i din behandling gennem et særligt tilrettelagt familie forløb.

Hvor finder jeg et godt misbrugscenter til alkoholbehandling i Danmark?

Hos Behandlingscenter Stien kan du altid booke et effektivt alkoholbehandlings forløb med forudgående afrusning. Behandlingen tager cirka fem uger og er bygget op efter Minnesota modellen. Du kan læse meget mere om alkoholbehandling og afvænning, og tage kontakt til Behandlingscenter Stien, via hjemmesiden behandlingscenter-stien.dk.

Flere Nyheder