Få hjælp til parkeringsløsning hos parkeringsselskab

14 juli 2021 Astrid Pedersen

Hvis du som administrator for en ejendom med tilhørende private parkeringspladser er træt af konstant at modtage klager fra beboere eller tilknyttet personale omkring udefra kommende biler som er parkeret herpå bør du opsøge et parkeringsselskab. Her vil du kunne få den bedste hjælp til at komme uvedkommende parkering til livs.

Hvor finder jeg det bedste parkeringsselskab i Danmark?

Er du således på jagt efter et parkeringsselskab som kan hjælpe dig med at finde en fornuftig løsning på dine parkerings problemer kan du med fordel vælge UnoPark.

UnoPark er et af de mere vellidt parkeringsselskaber i Danmark. Hos UnoPark får du som kunde en service som på samme tid er professionel og personlig.

Ved udarbejdelse af din parkeringsløsning vil der blive taget udgangspunkt i netop dine parkeringspladsers størrelse og disposition. Du vil få tildelt en parkeringskonsulent hvis opgave det er at udarbejde en aftale om parkeringsservice særligt til dig.

Din parkeringskonsulent vil nøje undersøge dine parkeringspladsers beskaffenhed og sørge for at du bliver grundigt orienteret og rådgivet omkring de forskellige elementer som kan indgå i en skræddersyet parkeringsløsning, og så vil I i fællesskab kunne finde den helt rette løsning til netop dine parkeringspladser.

Fuld kontrol med din parkeringsløsning hos UnoPark

En anden fordel ved at benytte UnoPark som parkeringsselskab er at du som kunde får såvel medbestemmelse i forhold til din parkeringsløsning som adgang til denne når du ønsker det. Din parkeringsløsning vil være tilgængelig online via pc, eller gennem en app som installeres på din smartphone eller tablet.

Med denne app kan du for eksempel styre dine parkeringstilladelser uanset hvor du befinder dig og hvad tid på dagen det er. På den måde har du den fulde kontrol over administrationen af dine parkeringspladser.

Hos UnoPark kan du altid få en uforpligtende snak om en parkeringsløsning. Læs mere på UnoPark.dk

Flere Nyheder