Få mere springkraft med en airtrack

11 marts 2021 Astrid Pedersen

Måske ønsker dine børn sig brændende en havetrampolin – og måske vil du virkelig gerne give dem sådan én. Men forskellige forhold kan umuliggøre dette projekt. Og så kan du vælge i stedet at anskaffe en airtrack.

Hvorfor skal jeg købe en airtrack til mine børn?

Hvis dine børn er glade for spring gymnastik kan du med en airtrack give dem en unik mulighed for at træne basale øvelser derhjemme mellem de enkelte trænings lektioner.

En airtrack giver nemlig den perfekte støtte i forbindelse med afsæt og landing. Det betyder at du trygt kan lade dine børn træne på deres airtrack hjemme i haven eller måske i stuen. I sidst nævnte tilfælde bør du dog først sikre dig at der er rigtige med plads ved siden af din airtrack når den er pustet op – og at der er højt nok til loftet.

En airtrack har den store fordel frem for en trampolin at den ikke fylder eller vejer det store. En airtrack vil, når den er pustet op, nemt kunne flyttes fra sted til sted i haven, på stranden eller på legepladsen alt efter hvor dine børn vælger at bruge den.

Når en airtrack er tømt for luft kan den snildt opbevares i den medfølgende taske hvorfor den nemt kan transporteres bag på cyklen eller i bilens bagage rum, skulle I få lyst til at tager jeres airtrack med i sommerhus. Og når en airtrack ikke er i brug fylder den intet i skabet eller på loftet.

Hvor kan jeg købe en airtrack i fornuftig kvalitet?

Du bør altid, når du køber airtrack, vælge den officielle airtrack og vare dig for dårlige kopier. Hos Global Airtrack, som er en del af den velrenommerede leverandør af idræts redskaber PE-Redskaber A/S, finder du et stort udvalg af airtrack måtter til hjemmebrug. Du kan se dem alle på globalairtrack.dk.

Flere Nyheder