Få tiden til at gå undervejs på en afbudsrejse

05 juli 2021 Anders Lundtang Hansen
Få tiden til at gå undervejs på en afbudsrejse

Selvom det kan være, at den afbudsrejse kommer lidt som en overraskelse for en, man giver den tur som gave, eller man overrasker sig selv med at tage en beslutning i sidste øjeblik, hvor man skal hen, så har man bevist, at man er spontan nok til at være typen, der også kan finde ud af at underholde sig selv.

Derfor er vi sikre på, at du nok skal finde ud af, hvad du vil lave, når du ankommer efter flyveturen, der blev din afbudsrejse; du finder ud af, hvor du skal bo, hvad du skal opleve, hvem du skal møde, hvad du skal se og alt det andet.

Men undervejs på selve flyveturen – som jo kan vise sig at blive lang – så er man jo inde i en lille kabine, hvor man ikke kan lave særligt meget.

Så hvad skal man få tiden til at gå med?

Slap af undervejs på en afbudsrejse

Som regel er der større underholdningsmuligheder, hvis der er tale om en flyvetur, der varer længe, så man kan se film undervejs.

Heldigvis er det også kun, når man letter og lander, at man skal slukke sin telefon, så på resten af turen, kan den hjælpe dig med at være underholdt.

Så er der jo også det evigt brugbare trick med at tage en bog med, som man kan læse i; og det kan jo være den bog, som man ellers aldrig kom videre med: nu er der jo god tid til at læse den.

Endvidere er det jo blevet populært som aldrig før at lytte til lydboger, så den mulighed er der også – så skal man bare lige huske at have en powerbank med sig, hvis turen er lang.

Du kan jo også lige nappe dig en lur, hvis du kan finde ud af at sove i flyet, men pas på jetlag.

Flere Nyheder