Få vasket vinduerne på indersiden samt ydersiden samtidig

27 april 2021 Anders Lundtang Hansen

Hvem af os har ikke prøvet at stå og pudse igennem på en vinduesrude, hvor vi næsten har prøvet med alle kemikalier og alt vores knofedt på en plet, der bare ikke ville væk, så vi næsten bruger så mange kræfter, at ruden må være ved at krakelere?

Så indgroet kan den plet trods alt ikke være, og det ser heller ikke ud til, at vi få fjernet så meget som en lille andel af den, og den rykker sig heller ikke.

Dernæst opdager man helt flovt, at man opdager, at den plet sidder på ydersiden af vinduet, mens man har stået indenfor og gnubbet løs forgæves.

Så skal man ud på den anden side for at fjerne den, om det så er i stueetagen, eller man befinder sig højt oppe.

Her opdager man så nok også, at der faktisk er flere pletter på ydersiden, som man ikke lige kunne se lige så godt indenfor, men de er ikke kønne at se på, og de skærmer også lidt for sollyset.

Så skal man have vasket vinduerne indenfor og udenfor

Det er jo ikke sådan, at du skal stå præcist samtidigt og vaske ruderne indenfor og udenfor samtidig enten alene eller sammen med en anden person, men du skal tage vinduerne i samme omgang, så du er helt sikker på, at de bliver gjort rene nogenlunde samtidig over det hele.

Hvis du ikke kan overskue det hele samme dag, så bør du i hvert fald tage resten dagen efter.

En løsning kunne i den forbindelse være, at du hyrer en vinduespudser til at tage sig af ydersiden, og når vedkommende så har været forbi, så vasker du indersiden af ruderne – eller også gør du det dagen efter.

Dette kunne være noget, som du gør med vinduer, du har fået fra https://klarwindows.co.uk/double-glazed-windows , men det kan sådan set også være med mange andre slags vinduer.

Flere Nyheder