Find ferieboligudlejning i Faxe ladeplads

Drømmer du om en rolig og afstressende ferie? I landlige omgivelser og væk fra byens larm? Der findes mange lækre sommerhus og ferieboliger i det danske land. Leder du helt specielt efter en feriebolig i nærheden af Faxe ladeplads? Så skal du læse med her!

Hvad skal en feriebolig indeholde?

Hvad skal en feriebolig egentligt indeholde? Det afhænger meget af størrelsen på din familie eller gruppe. Der skal selvfølgelig være sovepladser nok til jer alle. For mange er det også rart med adgang til have eller terrasse og kort afstand til strand eller skov. Så er der nemlig mulighed for at komme ud at boltre sig, og det er ligeledes nemt, hvis man har husdyr med på ferie. 

Søger du en ferieboligudlejning i Faxe ladeplads?

Så skal du vende blikket mod Folehavegaard. Denne skønne gård er bygget om til tre super, lækre ferielejligheder.

– Fra alle lejlighederne er der adgang til en stor park lignende have med store terrasser. 

– Der er kun 1200 meter til en skøn badestrand.

– Der er kort afstand i bil til mange seværdigheder som BonBon land, Stevns Klint og Knuthenborg Safari Park. 

– Hele gården er omgivet af skov, som er ideel til hyggelige gåture eller leg for både forældre, børn og husdyr.  

Når du booker en ferielejlighed på Folehavegaard, får du altså virkelig natur og idyl for alle pengene. Du kan tage væk fra hverdagen og stress og bare koble helt af ude i den skønne natur. For børn og barnlige sjæle er der mange spændende seværdigheder blot en kort køretur væk.

Book årets ferie hos Folehavegaard

Lyder ferielejlighederne på Folehavegaard som noget for dig og din familie? Så book din ferieboligudlejning i Faxe ladeplads allerede i dag. Du kan let tilgå booking på deres hjemmeside og få årets sommerferie, efterårsferie eller weekendtur i hus! 

Er du klar til en ferie i naturen?