Giv dit gamle trægulv en chance mere med en gulvafslibning

Går du og overvejer, om dit gamle og slidte trægulv skal skiftes ud med et nyt og moderne et af slagsen – så bør du tænke dig om en ekstra gang. Træ er, og har altid været, det mest optimale materiale, når det kommer til gulvbelægning. Ingen anden type gulv kan måle sig med et smukt og intakt trægulv, hverken når det kommer til det rent æstetiske, eller når det handler om det funktionelle.

Sundt træværk er behageligt at betræde, og har gode isolerende egenskaber. Med et lækkert trægulv bliver der aldrig rigtig fodkoldt. Det organiske materiale føles lækkert under fødderne – og med den rette behandling kan et trægulv bidrage positivt til din boligs samlede udtryk. Der er få gulvtyper, som er så smukke og udtryksfulde som et trægulv, som er behandlet med for eksempel olie, lud eller sæbe. Disse behandlingsformer kaldes for ikke forseglende behandlinger, og har til formål at fremhæve træets unikke træk og personlighed.

Få dit smukke trægulv igen med en effektiv gulvafslibning

Desværre er trægulve, som er behandlet med ikke forseglende olie, lud eller sæbe, særligt krævende, når det handler om pleje og vedligeholdelse. Disse gulve skal helst vaskes med særlig sæbe mindst én gang ugentligt. Forsømmes dette, vil gulvet hurtigt blive grimt og slidt at se på. Og denne slitage kan sagtens forveksles med skader, selv om de grimme skønhedspletter kun er ganske overfladiske.

For eksempel vil de grimme slidspor, som typisk fremkommer, når støv nedtrædes i gulvets ubeskyttede overflade, sjældent stikke dybere end allerhøjst en millimeter. Det samme gælder for misfarvning fra solfalming eller pletter for spildte væsker. Dette betyder, at gulvet sagtens kan blive flot igen med en gulvafslibning. Og så slipper du for at skulle bekoste et helt nyt gulv, med alle de udgifter og al det besvær, dette medfører.

Du kan få et uforpligtende tilbud på en professionel gulvafslibning på gulvkanonen.dk