Hvorfor skal jeg tage ITIL kurser, ITIL kursus?

Der er rigtig mange gode grunde til at tage et ITIL kursus. Et ITIL kursus med tilhørende certificering vil kunne øge dine chancer for ansættelse i en højere ledelses position inden for IT branchen. Med et ITIL kursus opnår du en øget forståelse af de processer, procedurer og opgaver, som ligger inden for et IT projekts scope.

Du får en bred indsigt i det work flow, som udgør effektiv service management, og du bliver bedre rustet til at arbejde sammen med andre projekt ledere, projekt assistenter, program managers og koordinatorer, som er certificeret inden for ITIL. Dette skyldes, at I uanset hvor i verden I kommer fra, vil have den samme værktøjskasse til rådighed, og dermed arbejde inden for den samme forståelses horisont – og med de samme redskaber.

Hvad kan jeg bruge ITIL til?

ITIL favner som projektstyrings værktøj utroligt bredt, og er samtidig ikke begrænset til at være et redskab for styring. ITIL handler i lige så høj grad om forståelse og planlægning. Med ITIL beskrives elementer og processer inden for felter så som eksempelvis Service og Security Management, hvilket går ud på at identificere sikkerhedskrav i relation til aktiviteter, roller og procedurer.

Et andet eksempel på en ITIL funktion er beskrivelse af ICT Infrastructure Management, hvilket handler om at klarlægge de processer, organiseringer og værktøjer, som er nødvendige for at skabe en stabil IT og kommunikationsinfrastruktur, og som danner grundlag for ITIL service management processerne. Der ud over beskriver ITIL forretnings perspektivet, application management og software asset management.

ITIL er, med andre ord, et utroligt effektivt værktøj inden for større IT projekter. Den danske kursus udbyder Global Knowledge tilbyder alle former for grundlæggende ITIL kurser med tilhørende certificering – på et højt niveau, og med masser af indbygget praktisk indhold. Du kan læse mere om ITIL kurser og certificering på globalknowledge.com