Kloakservice – din identitet eller blot et supplement til dig?

Nogle mennesker arbejder jo med et arbejde, som de godt kan lide; sådan skulle det også helst være for langt de fleste mennesker:

De møder glade ind på arbejde og har ikke noget imod at yde lidt ekstra. De giver en hånd med, når der er brug for det. De løfter i samlet flot. De bliver også gerne lidt efter lukketid, for at gøre arbejdet lettest for alle til dagen efter.

Andre mennesker er også som sådan glade for deres arbejde, men det er måske andre ting, som de er glade for ved deres arbejde, som egentlig ikke er arbejdet i sig selv, men måske kollegaer, fleksible arbejdstider, kort afstand til arbejde og videre.

Selvfølgelig er der så også dem, der arbejder, fordi de ved, at regningerne og udgifterne skal betales, og familien skal forsørges derhjemme. Måske er de ikke endte i den afdeling med arbejde, som de altid drømte om, men de er tilfredse med deres liv.

Måske skal arbejdsdagen bare overstås, så de kan komme hjem og dyrke en hobby, familien eller andet, og weekenden, hvor der ikke skal arbejdes, samt ferie er det bedste i verden.

Og så er der atter dem, der er karrieremennesker, måske helt har droppet at stifte familie og bruger al ens tid på arbejdet. Faktisk er deres identitet hæftet op på dette arbejde, og de kan vitterligt ikke forestille sig en tilværelse, hvor de ikke bruger det meste af døgnets vågne timer på at arbejde med det givne.

Måske driver man endda ens eget firma, som er ens hjertebarn, hvilket kræver en hel del arbejde udenom selve hovedarbejdet.

Alle disse typer af mennesker kan sagtens falde ned i faget med kloakservice, selvom det måske ikke lige er til at forestille sig, men det er reelt nok.

Så du kan spørge din nærmeste kloakarbejder, hvad arbejdet betyder for dem og prøve at indsætte vedkommende blandt de typer, vi har nævnt her.