Kør en sikker bil

En bil skal helst være sikker at køre rundt i. Både for din og for andre trafikanters skyld. En sikker bil er ofte også en bil, der er i god stand. Et par af de ting, som er en fordel for dig at have styr på, er: Bremser, lys, dæk, batteri, rust og stenslag. Du kan evt. alliere dig med https://www.jyskautocenter.dk/autovaerksted, for at få den sikreste bil til en fordelagtig pris. Du skal være særligt opmærksom på bremser, lys og dæk, da de ikke alene er dem, som er vigtigst for bilens sikkerhed, men også dem, der kan koste dig dyrt, hvis de ikke er vedligeholdt i form af en bøde.

Stenslag

Der er ikke noget værre end at få et stenslag, men det er noget, de fleste har oplevet. Især store stenslag er noget, du gerne vil gøre noget ved straks, da de kan blive ulovlige og farlige at køre med. Sidder de rigtigt, kan de nemlig være med til at mindske eller genere den, der kørers udsyn. Det kan også betyde at forruden revner, og så skal hele ruden skiftes, hvilket nemt bliver dyrt. Det kan også resultere i, at hele ruden bare må udskiftes, fordi stenslaget er så slemt, selvom den ikke er revnet. Hvis det ikke er så stort, kan det dog ofte beskytte stenslaget med et lille stykke tape, indtil du kan få det repareret.

Tjek bilens batteri, før det bliver vinter

Du ligger ikke mærke til, at bilens batteri er ved at give op, før det er ved at give op, og har svært ved at starte. Det er først der, vi husker, at vi bør vedligeholde bilens batteri. Uheldet sker ofte, når vejret er blevet koldere, og temperaturen falder i Danmark. Så står du der, med et dødt batteri og skal ligesom mange andre bruge starthjælp. Derfor kan det være en god ide at tjekke op på batteriet i efteråret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *