Kom stress til livs med effektiv og indfølende terapi

Det er en kendt sag, at vores kropslige tilstand påvirker vores psykiske og mentale velbefindende – og omvendt. Mange mennesker mangler dog denne erkendelse, og glemmer at lytte efter deres krop i en hverdag, hvor mange af de funktioner, vi udfører, handler om tænkearbejde – og derfor er knap så fysiske.

Hvis vi ikke passer på kroppen og er opmærksomme på dens signaler, kan det påvirke såvel vore mentale velvære som vore kognitive evner. Kroppen vil nemlig på alle mulige måder prøve at få os til at lytte, hvis der er noget galt, og vi ikke hører ordentligt efter. Selv hvis det skal komme til udtryk i depression, angst, hukommelses besvær eller andre psykiske lidelser.

Få krop, sjæl og psyke i balance med kropsterapi

Mange mennesker, som går ned med stress eller oplever andre former for psykisk ubalance, oplever, at det ikke hjælper så meget blot at gå til psykolog. Symptomerne vil fortsætte, hvis du ikke lærer at tage kroppen alvorligt og give den lov til at udtrykke sine behov.

Med kropsterapi kan du lære at forstå din krop og dens signaler, og dermed opnå en øget bevidsthed om hvad kroppen har brug for. På den måde har du et effektivt redskab til selv at skabe balance og ligevægt i dit liv.

Hvor kan jeg få effektiv kropsterapi mod angst eller stress?

Hvis du har mod på at forsøge dig med kropsterapi, når du gerne vil bryde den onde cirkel, bør du vælge en erfaren terapeut med erfaring inden for afspændings terapi og psykomotorisk terapi. En dygtig terapeut vil kunne læse, tolke og håndtere din krops reaktioner på stress og spænding, og ved hjælp af effektiv manuel behandling styre dine kropslige energier i en positiv og mere opbyggelig retning.

Du kan læse mere om den effektive behandling online på trinepelle.dk