Pas på dit kæledyr – vælg den rette dyrlæge

Når du som nybagt ejer af en kattekilling eller en hundehvalp står for at skulle give din nye firbenede ven den bedste start i livet, er det en god idé som noget af det første at finde en dygtig dyrlæge.

At anskaffe et kæledyr er ensbetydende med at påtage sig et stort og vigtigt ansvar. Et dyr er et tænkende og følende væsen, som fortjener din beskyttelse. Dette betyder, at du forpligter dig til at fodre dyret korrekt og sørge for, at det får den rette omsorg og bliver aktiveret i et passende omfang.

Det betyder også, at dyret regelmæssigt skal tilses af en dyrlæge med henblik på vurdering af dets generelle sundheds tilstand. Denne vurdering vil ligge til grund for eventuelle behandlinger, tilrettelæggelse af kostplaner og andet, som skal sikre dyrets optimale helbred. Og så skal din hund eller din kat naturligvis holdes opdateret med diverse vaccinationer.

Find den rette dyrlæge i København

Er du og din nye bedste ven bosiddende i Valby, København eller på Frederiksberg, er det nærliggende af vælge Fasanvejens Dyreklinik som din faste dyrlæge klinik. Fasanvejens Dyreklinik er nemlig særdeles centralt beliggende – og det er en god idé at vælge en dyrlæge, som ikke ligger alt for langt væk fra din bopæl. Dit kæledyr vil sætte pris på en transport tid, som ikke er alt for lang, da dette kan virke utroligt stressende – især hvis man er sløj og bange i forvejen.

Hos Fasanvejens Dyreklinik kan du være helt sikker på, at dit kæledyr får den bedste og mest professionelle behandling. Intet mindre end fire top engagerede og veluddannede dyrlæger står parat til at hjælpe dit dyr med alt fra vaccinationer og blodprøve tagning til lettere kirurgiske indgreb og tandbehandlinger og selvfølgelig den årlige helbreds undersøgelse.

Du kan læse mere om Fasanvejens Dyreklinik på https://www.fasanvejensdyreklinik.dk/