Sengespecialist: Det skal du huske når du køber ny seng

En god nattesøvn er både vigtig og nødvendig for os alle. For at sikre sig, at kunne få de bedste vilkår for at få en god nattesøvn, er det en fordel at have den rette seng. Vi bruger stort set en tredjedel af vores dag på at sove og få ny energi til den næste dag. Dermed er sengen et af de vigtigste møbler i hjemmet, da det er den vi bruger mest tid i. Det kan dermed godt betale sig at vælge sin seng med omhu.

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger en ny seng? 

Når du skal vælge en ny seng, vil du hurtig opdage at det er et stort marked, som har været i kraftig udvikling gennem de sidste mange år. Vi sætter i større grad fokus på at indrette vores hjem efter bedre vilkår, så vi kan få den optimale hvile og energi til de hårde dage. Især i en tid, hvor vi har travlt og dagene kan være stressende med arbejde, børn og andre daglige ærinder. 

Når du derfor skal vælge en ny seng, kan du starte med at overveje, hvor stor din nye seng skal være. Her kan du vælge imellem en enkeltseng, trekvartseng eller en dobbeltseng. Der er naturligvis forskel i længden og bredden på de forskellige senge, hvorfor du bør tage højde for din egen højde og hvad der er plads til i soveværelset.

Herefter bør du tage stilling til, hvilken type seng det skal være. Her kan du vælge en boxmadras med ben på som størstedelen af befolkningen har i deres soveværelse. Hvis du er til mere luksus og en større kvalitet, kan du her vælge en elavationsseng eller en kontinentalseng. 

Sidst men ikke mindst bør du vælge en topmadras, der både tager hensyn til din krop, størrelse, kropstemperatur du føler dig bedst tilpas i samt hvor blød eller hård den skal være. 

 

Tjek også disse sider:

https://meshop.dk/
https://dkshops.dk/
https://shoppingnu.dk/
https://shopandbuy.dk/
https://minshopping.dk/
https://shopping-bloggen.dk/
https://Online-Shopping.dk/
https://ShoppingHome.dk/
https://HobbyShopping.dk/
https://ShoppingInspiration.dk/
https://shoppingagenten.dk/
https://ehandelsblog.dk/