Skod smøgerne og skift til e cigaret

10 februar 2021 Astrid Pedersen

De fleste mennesker som har tillagt sig en grim rygevane, har prøvet at kvitte denne – måske endda op til flere gange. Desværre er selv usunde og dyre vaner svære at slå ihjel.

Apotekerne bugner med smarte rygestop produkter som angiveligt skulle kunne hjælpe selv inkarnerede rygere med at lægge smøgerne på hylden. Sandheden om disse er dog at de, deres hampre priser til trods, har meget begrænset effekt.

Diverse nikotin holdige produkter så som plastre, tyggegummi, mundspray og tabletter har nemlig det til fælles at de udelukkende retter sig imod den fysiske – og ikke den mentale – afhængighed. Og det er den mentale afhængighed som danner grundlag for den grimme vane.

Skift til e cigaretter – og kvit de almindelige smøger

Det er nemlig den mentale afhængighed af smøgerne som er den der er sværest at slippe af med.

Det kan faktisk være rigtig svært at stå imod når kollegerne tager en smøgpause efter frokost, eller når de andre rygere til festen søger udendørs for at dyrke deres laster. Det lille fællesskab som opstår omkring rygning kan danne grundlag for at genoptage vanen. Og derfor er de før nævnte rygestop produkter kun effektive i et meget begrænset omfang.

Hvis du i stedet skifter til e cigaretter vil du opdage at du stadig kan tage en ”smøg” med vennerne og kollegerne. I stedet for at ryge en almindelig cigaret damper du på en e cigaret hvilket har mange fordele.

For det første er det billigere i længden. For det andet slipper du for den ækle lugt af tobaksrøg som giver dårlig ånde og som sætter sig fast i tøjet og i håret. Og for det tredje vil du ved at variere indholdet af nikotin i e væsken langsomt kunne trappe ud af den fysiske afhængighed.

Du kan finde din nye e cigaret på Gosmoke.dk.

Flere Nyheder