Tjen penge på dine egne billeder

Er du amatørfotograf og vil du tage kunstneriske fotografier? Så kan du lade dig inspirere på https://vielskerkunst.dk/ – Måske drømmer du om at tjene penge på din fotokunst? Det kan godt lade sig gøre, men der er mange om buddet. Det betyder at hvis man skal tjene penge på sine fotografier, så skal man være bedre end alle de andre.

Digital fotografering kan være en fantastisk hobby, men der er masser af måder at tjene penge på det også. Her er flere måder at komme i gang på.

Sociale medier
Det kræver mange følgere at få succes på Instagram. Det er vigtigt at forblive aktiv og fortsat udgive godt indhold. Med tiden og masser af tålmodighed, får du mange følgere, og vil være i stand til at søge om sponsorering. Når du er sponsoreret, kan du tjene penge på det.

Stock-fotos
Du kan sælge dine billeder online. Det er en nem måde at udbrede din digitale fotokunst på. Du tjener måske ikke meget pr. billede, men hvis du alligevel tager mange billeder, og uploader dem alle til et mikrolager på nettet kan du tjene en del penge over tid.

Personlig fotograf
Du kan sætte annoncer op på biblioteket, arbejdet, eller universitetet – det kan åbne op for nogle job. At tage billeder til bryllupper og fødselsdage eller tage erhvervsbilleder til frisørsaloner, bagerier eller andre virksomheder kan være en sjov måde at tjene nogle ekstra penge på, mens du øver dine fotograferingsevner og udvikler dig som fotograf yderligere. Læs mere om erhvervs-fotografer her.

Sælg til medierne
At være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, kan give dig mulighed for at få nogle gode billeder. Ved at deltage i lokale begivenheder og tage billeder af alt det du ser, kan du få nogle billeder, du kan sælge til aviser eller magasiner. Mens disse typer medier generelt har deres egen fotograf til rådighed, er de næsten altid villige til at betale for freelance-fotos, hvis du har taget gode billeder, de kan bruge.

Tjek også disse sider:

https://vielskerkunst.dk/
https://KunstForLivet.dk/
https://AltOmKunst.dk/
https://HvadKunst.dk/
https://ErDetKunst.dk/
https://BedsteKunst.dk/
https://NyesteKunst.dk/
https://GammeltKunst.dk/
https://kunst-kultur.dk/
https://Fresko.dk/
https://kunzt.dk/
https://kunstinspiration.dk/