Vælg de bedste rammer til din konference i Kerteminde

Når du skal holde kurser eller konferencer i virksomheds regi, er det altid en god idé at afvikle denne aktivitet i lækre og tidssvarende rammer. Dette gælder uanset om du ønsker at imponere udefra kommende forretnings forbindelser, kunder eller samarbejdspartnere, eller om du synes, at dine medarbejdere trænger til lidt ekstra forkælelse.

Du kan for eksempel kigge efter et hotel, som tilbyder flotte og moderne faciliteter såvel som god forplejning samt fælles spisning og mulighed for overnatning. Det kan for eksempel være, at dine deltagere kommer langvejs fra, eller at dine medarbejdere skal have lov til at nyde et par glas vin eller øl til maden uden at skulle tænke på hjemtransport.

Hvor finder jeg prima konferencelokaler i Kerteminde?

Er dit firma beliggende i Kerteminde eller nærmeste omegn, giver det god mening at vælge et hotel i lokal området. Tornøes Hotel er et lækkert og centralt beliggende hotel, som har til huse i historiske bygninger med udsigt til havnen i Kerteminde. Det gamle gæstgiveri er med tiden blevet moderniseret og restaureret på en måde som tager hensyn til de historiske og bevaringsværdige detaljer, og fremstår derfor på én gang moderne og charmerende.

Du kan vælge at booke konference faciliteter til dagmøder af varierende varighed og med tilhørende forplejning. Til de kortere konferencer kan du nyde godt af morgen og eftermiddags anretninger med kaffe, te, rundstykker, pålæg og lidt til den søde tand samt en varieret frokost buffet fyldt med lækkerier fra hotellets køkken.

Til det mere langstrakte arrangement hører en særligt komponeret to retters menu i hotellets hyggelige restaurant. Og er der tale om et kursus arrangement, som strækker sig over flere dage, tilbydes naturligvis overnatning i hotellets lækre værelser og suiter.

Du kan se restaurantens menukort, og læse mere om de moderne konference faciliteter, på Tornøes Hotels hjemmeside http://tornoeshotel.dk/servaerdigheder/konferencer-kerteminde/